Hodalica 22. veljače

22. veljače na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Tanja Herceg iz udruge Impress, a vodili su je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Hodalica 15. veljače

15. veljače na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao profesor Miroslav Vrankić sa Tehničkog fakulteta u Rijeci, a vodio ju je Dominik Janović dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Hodalica 8. veljače

8. veljače na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Nikolina Bertol iz Mreže udruga Zagor, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Radio emisija "Hodalica"

Za sada jedina emisija u kojoj na jednom mjestu možete saznati sve o aktivnostima za mlade i studente s invaliditetom, te o aktivnostima u koje su uključene ili ih provode mlade osobe s invaliditetom. Važnost i kompetencije ovoj emisiji daje i činjenica da je cjelokupna realizacija pod supervizijom samih osoba s invaliditetom.

Hodalica 18. siječnja

18. siječnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Manda Knežević iz Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara (HUPT-a), a vodio ju je Dominik Janović.

Hodalica 11. siječnja

11. siječnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Damir Fatušić sa IN portala, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović, dok je za tonskim pultom bila Ema Pavlović.