Hodalica 23. studenog

23. studenog na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Filip Brničević iz udruge O.A.ZA., a vodio ju je Dominik Janović, dok je za tonskim pultom bila Ema Pavlović.

Radio emisija "Hodalica"

Za sada jedina emisija u kojoj na jednom mjestu možete saznati sve o aktivnostima za mlade i studente s invaliditetom, te o aktivnostima u koje su uključene ili ih provode mlade osobe s invaliditetom. Važnost i kompetencije ovoj emisiji daje i činjenica da je cjelokupna realizacija pod supervizijom samih osoba s invaliditetom.

Hodalica 16. studenog

16. studenog na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Vlado Požežanac iz Hrvatskog parataekwondo
saveza, a vodili su je Dominik Janović i Ivona šeparović, dok je za tonskim pultom bila Ema Pavlović.

Hodalica 9. studenog

9. studenog na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Sanja Krznarić iz Udruge Zamisli, a vodili su je Dominik Janović i Ivona šeparović, dok je za tonskim pultom bila Ema Pavlović.

Hodalica 2. studenog

2. studenog na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Marica Mirić iz Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske (SOIH), a vodio je Robert Salčić, dok je za tonskim pultom bila Ema Pavlović.

Hodalica 26. listopada

26. listopada na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Katarina Brajdić iz Agencije za mobilnost i
programe EU., a vodili su Ivona Šeparović i Dominik Janović, dok je za tonskim pultom bila je Ema Pavlović.

Hodalica 19. listopada

19. listopada na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Tena Šarić iz Sindikata biciklista, a vodili su Ivona Šeparović i Dominik Janović, dok je za tonskim pultom bio Matija Trupinović.