Hodalica 23. studenog

23. studenog na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Filip Brničević iz udruge O.A.ZA., a vodio ju je Dominik Janović, dok je za tonskim pultom bila Ema Pavlović.

 Slušatelji 'Hodalice' emitirane 23.11.2017. saznali su sljedeće vijesti:

1. Regionalni info-centar za mlade Zagreb provodi istraživanje o potrebama mladih u Europi. Mladi mogu izraziti svoje mišljenje o pomoći i potpori koju
mogu dobiti kroz usluge informiranja i savjetovanja. Kako izreći svoje mišljenje u anketi,saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

2. Centar Sunce održao je Peto natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju pod nazivom "Naše pravo na igru i sport". U natjecanje su bila uključena sva djeca i mladi s teškoćama u razvoju,u dobi od 5 do 17 godina. Sudjelovalo je gotovo 100 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Više o ovoj temi saznajte na IN Portalu.

3.Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb organizira panel diskusiju "Perspektiva mladih na tržištu rada!. Razgovorat će se o problemima i mogućnostima zapošljavanja mladih na tržištu rada. Panel diskusija održat će se u srijedu (29. studenog) od 11 sati u Tribinama Grada Zagreba, na adresi: Kaptol 27. Kako se prijaviti za sudjelovanje saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

4. Okrugli stol "Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu" održava se u srijedu (29.studenog) na od 10 sati i 30 minuta na FER-u. Okrugli stol organiziraju Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER). Cilj je dati osvrt na položaj osoba s invaliditetom kao korisnika elektroničkih komunikacijskih usluga te smjernice za daljnja poboljšanja. Prijave za sudjelovanje otvorene su do sutra. Kako se prijaviti saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

Poslušajte emisiju OVDJE.

hodalica logo