Hodalica 30. studenog

30. studenog na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Ivana Kuzmanić iz Info centra za mlade Zagreb, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović, dok je za tonskim pultom bila Ema Pavlović.

 Slušatelji 'Hodalice' emitirane 30.11.2017. saznali su sljedeće vijesti:

1.Društvo distrofičara Zagreb poziva sve zainteresirane na izložbu "Jarunska duga na Gornjem Gradu", koja je postavljena u Staroj gradskoj vijećnici, povodom 40 godina djelovanja Društva distrofičara. Posjetitelji izložbu mogu vidjeti još danas i sutra od 10 do 20 sati, na adresi: Ćirilometodska 5. Detalje saznajte na službenim stranicama Društva distrofičara Zagreb.

2. Mali dom Zagreb poziva sve zainteresirane na predstavljanje MINCE projekta i njegovih rezultata. Riječ je o modelu inkluzivnog učenja u zajednici, koji se provodio od kraja 2015. do listopada ove godine, a financiran je kroz program Erasmus+. Predstavljanje MINCE projekta održat će se u četvrtak (7. prosinca) od 14 sati u centru "Mali dom". Dolazak je potrebno potvrditi do ponedjeljka. Kako sudjelovati, saznajte na službenim stranicama "Malog doma".

3. Zaklada "Čujem, vjerujem, vidim" poziva na svečanost obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i devete godišnjice pokretanja Zaklade. Svečanost će se održati sutra (1. prosinca) od 11 sati u prostorijama Zaklade, na adresi: Andrije Medulića 16. Detalje o ovom događaju saznajte na službenim stranicama Zaklade "Čujem, vjerujem, vidim". (Izvor: SUMSI - arhiva)

4. Volonterski centar Zagreb poziva na dodjelu Volonterskog Oskara, povodom Međunarodnog dana volontera. Volonterski Oskar dodijelit će se u utorak (5. prosinca) povodom Međunarodnog dana volontera. Detalje saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

5.U ponedjeljak je obilježeno 30 godina programa Erasmus+ i 10 godina djelovanja Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Na svečanosti je istaknuto kako je mobilnost važna za povezivanje sustava obrazovanja i tržišta rada. Stoga je u budućnosti potrebno olakšati pristup programu Erasmus+ i mladima koji više nisu u sustavu obrazovanja. Dodjeljena su priznanja osobama čije je iskustvo mobilnosti bilo posebno upečatljivo, a prikazana je i izložba "Moje Erasmus+ iskustvo". Detalje o ovm događaju saznajte na: mobilnost.hr.

Poslušajte emisiju OVDJE.

hodalica logo