Hodalica 8. veljače

8. veljače na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Nikolina Bertol iz Mreže udruga Zagor, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Slušatelji 'Hodalice' emitirane 8.8.2018. saznali su sljedeće vijesti:

1. Galerija Sunce poziva sve zainteresirane na otvorenje izložbe "I susjedi i prijatelji". Autori izložbe su slovenski slikari iz udruge Du-Rifnek Šentjur. Izložba se otvara večeras u 18 sati u Galeriji Sunce, na adresi: Avenija Marina Držića 1.

2. Info centar za mlade Zagreb kroz projekt "Uključi se OPET" provodi radionice pisanja projekata. Cilj je kroz 4 radionice educirati mlade za prijavu prijedloga projekata. Besplatne radionice namijenjene su mladima između 15 i 30 godina, a održat će se prvi tjedan ožujka. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 29. veljače. Obrazac za prijavu pronađite na portalu Info centra za mlade Zagreb.

3. Europska komisija pokrenula je javne konzultacije o proračunu Europske unije. Građani mogu sudjelovati u raspravi oko njegovih prioriteta. Upitnik je dostupan na 23 službena jezika Europske unije, a konzultacije traju do 8. ožujka. Kako izreći svoje mišljenje, saznajte na službenim stranicama Europske komisije.

4. Udruga Zamisli poziva sve koji se žele okušati u glumi da sudjeluju na radionicama Forum teatra. Besplatne radionice namjenjene su mladima od 15 do 30 godina, a vodit će ih redatelj Mario Kovač. Kako se prijaviti, saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

5. Izašao je novi broj magazina za mlade ZeGezina. Za magazin pišu mladi i to o temam koje zanimaju mlade, kao što su: obrazovanje, zapošljavanje i volontiranje. Magazin je besplatan, a svoj primjerak ZeGeZIN-a mladi mogu preuzeti u Info centru za mlade Zagreb, na adresi: Av. M. Držića 71A. PDF verzija magazina za mlade dostupna je na webu: zamisli.hr.

Poslušajte emisiju OVDJE.

hodalica logo