Hodalica 22. veljače

22. veljače na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Tanja Herceg iz udruge Impress, a vodili su je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Slušatelji 'Hodalice' emitirane 22.2.2018. saznali su sljedeće vijesti:

 

1. Uskoro počinje 14. izdanje ZagrebDoxa. Festival dokumentarnog filma će se održati od nedjelje (25. veljače) do nedjelje (4. ožujka) u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. U međunarodnoj konkurenciji bit će prikazan 21 dokumentarac. Detaljan program 14. Zagreb Doxa možete pronaći na službenim stranicama Festivala.

2. Studentska udruga AIESEC poziva na predavanje "Youth to bussiness forum". Forum o ključnim elementima poslovnog uspjeha održat će se 24. veljače od 10 sati ujutro u prostorijama AIESEC-a, u Ilici 71. Više o ovoj temi saznajte na Facebook stranici studentske udruge AIESEC.

3. Udruga osoba s amputacijom udova Grada Zagreba i zagrebačke županije (UAZ) poziva mlade osobe s amputacijom udova na predavanje o pravima osoba s invaliditetom. Predavanje će se održati danas (dakle, 22. veljače) u Kliničkom zavodu za rehabilitaciju i ortopedska pomagala, na adresi: Božidarevićeva 11, s početkom u 19 sati. O pravima osoba s invaliditetom govorit će zamjenica pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, Mira Pekeč Knežević. Više o ovom događaju saznajte na Facebook stranici Udruge osoba s amputacijom udova Grada Zagreba i zagrebačke županije.

4. Udruga osoba s invaliditetom Daruvar traži 30 asistenata za pomoć starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Nakon probnog roka od tri mjeseca, odabrani kandidati potpisuju ugovor na dvije godine. Natječaj je otvoren do petka (23. veljače), a detalje možete saznati na IN portalu.

 

Poslušajte emisiju OVDJE.

hodalica logo