Hodalica 15. ožujka

15. ožujka na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Tomislav Bošnjak iz Kluba za mlade Zagreb, a vodili su je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Slušatelji 'Hodalice' emitirane 15.3.2018. saznali su sljedeće vijesti:

1. Hrvatski paraolimpijac Dino Sokolović je na ovogodišnjim zimskim paraolimpijskim igrama osvojio 17. mjesto u spustu i 19. mjesto u super-veleslalomu. Sokolovića danas očekuje slalom u kojem je kandidat za odličje. Više o ovoj temi saznajte na IN Portalu.

2. Udruga TEAM iz Turske traži volontere za dvomjesečno volontiranje u sklopu projekta čiji je cilj podizanje svijesti o zaštiti okoliša i morskih kornjača. Projekt traje od 10. travnja do 8. lipnja, a kako se prijaviti saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

3. Dani otvorenih vrata udruga ove su godine na rasporedu od 24. do 26. svibnja. Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama i drugim aktivnostima. Također, moći će se upoznati s različitim mogućnostima volontiranja. Kako se prijaviti saznajte na službenim stranicama Ureda za udruge Vlade RH.

4. Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku najavilo je info-radionicu o trenutno otvorenom ESF pozivu. Riječ je o natječaju ”Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”. Info radionica će se održati 19.ožujka u Zagrebu. Kako se prijaviti, saznajte na službenim stranicama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 Poslušajte emisiju OVDJE.

hodalica logo