Hodalica 29. ožujka

29. ožujka na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Shrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Filip Bakun.

Slušatelji 'Hodalice' emitirane 29.3.2018. saznali su sljedeće vijesti:

1. Zagrebačka županija objavila je natječaj za projekte i programe udruga usmjerenih na zaštitu okoliša. Traženi iznos potpore može biti minimalno 5 tisuća, a maksimalno 40 tisuća kuna. Rok za prijavu na natječaj je 19. travnja. Detalji natječaja dostupni su na službenim stranicama Zagrebačke županije.

2. Udruga Outward Bound Croatia traži dvoje volontera za EVS u Rumunjskoj. Volontiranje preko projekta "Raise" trajat će od 23. travnja do 2. lipnja. Džeparac tijekom iznosi 86 eura mjesečno. Kako se prijaviti za EVS volontiranje, saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

3. Hrvatska lutrija objavila je natječaj za donacije projektima usmjerenima općem dobru. Osim humanitarnih akcija, financirat će se projekti za obrazovanje, znanost, kulturu, sport i zaštitu ljudskih prava. Prijave ideja se podnose do 23. travnja. Uvjeti natječaja dostupni su na službenim stranicama Hrvatske lutrije.

4. Udruga Zamisli poziva mlade na predavanje "Ja, cyber građanin". O cyber sigurnosti, govoru mržnje i društvenim mrežama govorit će profesorica Marta Zorko. u utorak (3. travnja). Predavanje počinje u 17 i 15 sati na Fakultetu političkih znanosti, u dvorani Seminar I. Kako se prijaviti za sudjelovanje, saznaj na portalu Info centra za mlade Zagreb.

5. U Zadru je održano treće otvoreno regionalno prvenstvo za osobe s invaliditetom u plivanju. Sabina Kušter plivala je u pet disciplina i osvojila četiri prva i jedno drugo mjesto. Brunela Hrženjak u disciplini 50 metara leđno osvojila je treće mjesto. Više rezultata pronađite na In Portalu.

 Poslušajte emisiju OVDJE.

hodalica logo