Hodalica 3. svibnja

3. svibnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Tomislav Benjak iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Filip Bakun.

Slušatelji 'Hodalice' emitirane 3.5.2018. saznali su sljedeće vijesti:

1. Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom provodi Erasmus+ projekt Change Your Mindset-Sport4Everyone. Stoga, za Festival sporta osoba s invaliditetom traži 50 volontera. Festival sporta osoba s invaliditetom održat će se 18. svibnja u 10 sati na atletskom stadionu Mladost. Kako volontirati na ovom događaju, saznajte na InPortalu.

2. Regionalni info centar za mlade Zagreb poziva mlade da pišu za magazin za mlade "ZeGeZIN". Tijekom volontiranja za magazinu za mlade, mladi mogu pisati o dvije teme koje sami predože. Traži se 10 autora, a rok za prijavu je 15. svibnja. Kako pisati za novi ZeGeZIN, saznajte na portalu Info centra za mlade Zagreb.

3. Zaklada "Čujem, vjerujem, vidim" organizira posjet Vukovaru i Iloku. Posjet je na rasporedu 19. svibnja, a sudjelovati mogu mlade osobe s invaliditetom u dobi od 16 do 29 godina. Prijave su otvorene do utorka (8. svibnja), putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Detalje o ovom događaju saznajte na službenim stranicama Zaklade "Čujem, vjerujem, vidim".

4. Klub za mlade Zagreb objavio je program za svibanj. Aktivnosti su usmjerene kvalitetnom provođenju slobodnog vremena, a namijenjene su mladima do 30 godina. Klubaški svibanj počinje gitarijadom u ponedjeljak (7. svibnja) od 17 sati i 30 minuta. Detaljan raspored aktivnosti pronađite na Facebook stranici Kluba za mlade Zagreb.

5. Grad Zagreb objavio je natječaj za dodjelu gradskih prostora na korištenje udrugama. Za korištenje jednog od 15 poslovnih prostora prijaviti se mogu organizacije civilnoga društva koje postoje najmanje godinu dana. Rok za prijavu na natječaj je 28. svibnja, a detalji natječaja dostupni su na službenim stranicama Grada Zagreba.

Poslušajte emisiju OVDJE.

hodalica logo