Kazalište na drugačiji način:poziv udrugama

Savez SUMSI poziva udruge OSI da se prijave na dvodnevnu edukaciju koja će se održati u listopadu

Savez Sumsi i udruge članice Saveza posljednjih dvanaest godina u suradnji s redateljem Mariom Kovačem izvode različite interaktivne predstave koji otvaraju probleme, ali i moguća rješenja koja se tiču samih članova/osoba s invaliditetom, ali i mladih osoba. Interes za ovakvom vrstom kazališta je velik, točnije veći nego što se kroz ovu aktivnost može provesti. Sada imamo priliku provesti edukacije za aktiviste – predstavnike udruga, koji bi nakon provedene edukacije mogli samostalno sa svojim članovim raditi na isti način. Ovim putem otvaramo poziv za po jednog predstavnika/cu zainteresiranih udruga osoba s invaliditetom. Radionice će provoditi redatelj i doktor teatrologije, Mario Kovač, te glumica i dramski pedagog Sanja Sumrak.
Radionica će se održati u domu Crvenog križa na Sljemenu, 14. i 15. listopada 2017., te je osiguran smještaj i prehrana.
Prijave se popunjuju do maksimalno dvanaest osoba. Prijaviti se možete do 27. Rujna 2017. e-mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. s naslovom „prijava za Sljeme“. Nakon prijava i potvrde prijavljenih, poslat ćemo detaljni program.