Otvorene prijave za pripremu maturanata s invaliditetom za Državnu maturu

Udruga ZAMISLI već sedmu godinu za redom provodi radionice priprema za polaganje Državne mature namijenjene maturantima s invaliditetom.

Radionice su namijenjene svim mladima s invaliditetom koji žele polagati maturu, kako bi ih uz pomoć stručnog tima Udruge informirali i osnažili u pripremama i prijavama za polaganje ispita te uz naše volontere ponovili i učvrstili gradivo koje ih očekuje, a u kojem smatraju da im je pomoć potrebna. Udruga već sedmu godinu za redom provodi radionice pripreme za polaganje Državne mature. Pripreme se mogu odvijati osobno s volonterima, ali i putem skype-a ( 2014. godine Udruga Zamisli je u Varšavi osvojila 3. mjesto u području projekata koji se odnose na online volontiriranje, u našem slučaju volontiranje putem skype-a).

Sve radionice su besplatne i namijenjene svim svim učenicima s invaliditetom na području Hrvatske.

Planirani su sastanci u periodu od studenog/ prosinca do srpnja 2018., otprilike jednom mjesečno, subotom u prostoru Udruge za sudionike koji žive na području grada Zagreba. Za one kojima nije moguće doći do nas, biti će organizirano prisustvovanje putem skype-a. Svi koji planiraju sudjelovati u pripremama dužni su ispuniti LINK na prijavu.