Korištenje Forum teatra u radu s OSI

U sklopu projekta "Kazalište na drugačiji način" izradili smo brošuru o korištenju Forum tetra!

 Kroz projekt "Kazalište na drugačiji način" uz financijsku podršku Hep d.d. te Grada Zagreba radili smo na razvoju vještina koje nude drugačije, kreativnije i inkluzivnije mogućnosti rješavanja nasilja među i nad osobama s invaliditetom te mladima.

14. i 15. listopada u domu Crvenog Križa na Sljemenu uz vodstvo Maria Kovača te Sanje Sumrak educirali smo sudionike - predstavnike udruga za osobe s invaliditetom koji su potom i u svojim organizacijama samostalno raditi na razvoju istih metoda u rješavanju sukoba / nasilja među i nad mladima, s naglaskom na mladima s invaliditetom. Nakon edukacije, s osnivanjem Forum teatar grupa te održavanjem izvedbi u svojim sredinama započeli su u Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina,  Udruzi za skrb djece 3L, Udruzi Jaglac Orahovica te Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Čakovec.

U sklopu projekta smo izradili i brošuru koja početnicima u Forum teatru može služiti kao koristan alat u radu s grupom, a možete je pronaći OVDJE.   

KONTAKT

 

  • Avenija Marina Držića 71a
  • 10000 Zagreb, Hrvatska