Održan 17. Odbor za studente s invaliditetom

U prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta 10.6.2016. održan je 17. po redu sastanak Odbora za studente s invaliditetom.

Sastanak je uspješno proveden a nazočili su mu predstavnici studija Socijalnog rada Sveučilišta u Zagrebu, udruga članica Saveza SUMSI,  Ministarstva rada i mirovinskog sustava, te studenti i aktivisti Saveza SUMSI.

Sudionici su u svrhu povećanja kvalitete komunikacije, ubrzanja procesa donošenja odluka te povećavanja dostupnosti usluga koje su u sustavu podrške studentima s invaliditetom razmijenili informacije na teme vezane uz studente s invaliditetom.

Podsjetimo se, Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI na 7. redovnoj sjednici Skupštine održane 23. svibnja 2012. godine donio je Odluku o osnivanju Odbora za studente s invaliditetom. Želja nam je da radom Odbora povežemo sve koji djeluju prema studentima s invaliditetom: fakultete, ministarstva, te udruge i ostale institucije koje rade u korist osoba s invaliditetom, kao i same studente s invaliditetom i djelatnike akademske zajednice.

KONTAKT

 

  • Avenija Marina Držića 71a
  • 10000 Zagreb, Hrvatska