Prijavite se na kamp za mlade "ICC 2018"!

Centar Up2Date poziva mlade oštećenog vida na ICC kamp u Zadru

"ICC 2018" je međunarodni kamp s temama vezane za komunikaciju i računala namijenjen mladim osobama s oštećenjem vida od 16 do 25 godina koje tečno govore engleski jezik. Testiranje prijavljenjih kandidata održati će se u Centru Up2Date (Ulica grada Mainza 29), a rok za prijavu je 26. siječnja.

– Cilj ICC kampa je osvješćivanje mladih slijepih i slabovidnih učenika o prednostima učinkovitog korištenja informacijske i komunikacijske tehnologije, kao i pomoćnih tehnologija, što su “must” vještine, gdje se nastoji poboljšati tehničke i socijalne sposobnosti i podići razinu mobilnosti;

– Podržava studente u njihovom izboru za daljnje edukacijske i profesionalne puteve te ih motivira na ranu i temeljitu pripremu prije početka obrazovnog i/ili radnog procesa;

– Izvrsna je prilika za uspostavljanje kontakata sa slabovidnim i slijepim vršnjacima iz drugih zemalja te za razmjenjivanje znanja i iskustava, kao i za umrežavanje.

Osim toga, ICC utječe na donošenje bitnih odluka o tome što i gdje studirati, pomaže saznati kako organizirati svoje obrazovne obaveze i gdje se obratiti za potrebnu savjetodavnu i informativnu potporu.

Prijaviti se možete TU, a saznati više OVDJE.

KONTAKT

 

  • Avenija Marina Držića 71a
  • 10000 Zagreb, Hrvatska