Previous Next

Radio emisija Hodalica

Za sada jedina emisija u kojoj na jednom mjestu možete saznati sve o aktivnostima za mlade i studente s invaliditetom, te o aktivnostima u koje su uključene ili ih provode mlade osobe s invaliditetom. Važnost i kompetencije ovoj emisiji daje i činjenica da je cjelokupna realizacija pod supervizijom samih osoba s invaliditetom.

Svakog se tjedna četvrtkom u 11.00 sati na frekvenciji Radio studenta 100.5 MHz emitira dvadesetominutna emisija o novim događanjima, projektima i ostalim zanimljivostima iz područja obrazovanja, zapošljavanja, zdravlja, slobodnog vremena te svih ostalih segmenata iz života mladih i osoba s invaliditetom.
Kroz emisije predstavljamo i tijek i način napredovanja života osoba s invaliditetom, ugošćujemo zanimljive i kompetentne goste, potičemo slušateljstvo na sudjelovanje, te (naravno) uz sve argumente pokušavamo život osoba s invaliditetom učiniti boljim i bližim sveukupnoj populaciji.
Emisiju uređuju osobe s invaliditetom, uz novinare – volontere Radio studenta, te njihovog glavnog urednika Ivana Vlašića.
Emisiju u suradnji provode Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, Radio Student i Udruga Zamisli, uz financijsku podršku Grada Zagreba.

 

Radio emislija HODALICA


KONTAKT

 

  • Avenija Marina Držića 71a
  • 10000 Zagreb, Hrvatska