Search
Close this search box.

Osobni asistent

Savez SUMSI provodi projekt “Podrškom do samostalnosti – faza 3” u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ kroz poziv Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – Faza III. Projekt se provodi 20 mjeseci, sa sveukupnim iznosom potpore od 1.994.735,18 kn iz Europskog socijalnog fonda. Provedba projekta predstavlja nastavak uspješne suradnje sa Udrugom za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI“ te svojevrsni nastavak aktivnog sudjelovanja Saveza SUMSI u pružanju podrške krajnjim korisnicima.

Projektom ” Podrškom do samostalnosti – faza 3″ Povećati socijalnu uključenost i unaprijediti kvalitetu života 13 osoba s najtežom vrstom i stupnjem tjelesnih oštećenja, osoba s intelektualnim i mentalnim oštećenjima kroz pružanje usluge osobne asistencije te fokusu na unapređivanje rada osobnih asistenata i cjelokupnog sustava osobne asistencije kroz edukacije korisnika i asistenata te evaluaciju njihova rada.

Za više informacija o projektu slobodno nas kontaktirajte na osobni.asistent@savezsumsi.hr ili 01 558 4318


Savez SUMSI provodi projekt “Osobni asistent – uz podršku do samostalnosti” u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, a putem kojeg se omogućila osobna asistencija za 14 osoba s invaliditetom. Projekt se provodi u partnerstvu s Udrugom Zamisli i Hrvatskim udrugama paraplegičara i tetraplegičara, a traje 24 mjeseca, sa sveukupnim iznosom potpore od 1.998.472,25 kn iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt pridonosi sprječavanju institucionalizacije korisnika, omogućava osobama s najtežom vrstom i stupnjem oštećenja što samostalniji život i veću uključenost u zajednicu te razvija odgovornost  korisnika o raspolaganju vremenom.

Podijeli:

Vezane novosti

Skip to content